██████████          
      ████          ████      
    ██                  ██    
  ██                      ██  
  ██                      ██  
██░░                      ░░██
██                          ██
██                          ██
██                          ██
██                          ██
  ██      ████  ████      ██░░
  ██      ██  ██  ██      ██  
    ██    ██      ██    ██    
      ██    ██  ██  ░░██      
      ██    ██  ██    ██      
        ██  ██  ██  ██        
        ██  ██  ██  ██        
        ██▒▒▒▒████████        
        ██████▒▒▒▒▒▒██        
        ██▒▒▒▒████████        
        ██████▒▒▒▒▒▒██        
        ██▒▒▒▒████▒▒██        
          ██▒▒▒▒▓▓██          
            ██████            

En nog veel meer

Er zit meer kennis bij Sliced Bread dan strikt kan vervat worden in websites, webshops en webapplicaties. We bieden nog een aantal diensten die daar een aanvulling kunnen op zijn.

API development

Naast het integreren op een API van een derde partij beschikken wij ook over de kennis om zelf APIs te voorzien. Op die manier kunnen anderen integreren op jouw applicatie. Dat kan je klanten op hun beurt helpen om hun interne processen te stroomlijnen. Als jij een API aanbiedt en je concurrent niet, of jij biedt er één aan waarmee het veel gemakkelijker werken is, kan dat vandaag meer dan ooit een troef zijn.

IdP & SSO

Wanneer je als bedrijf sterk inzet op digitaal spreken we al snel niet meer over een enkele website, maar is het waarschijnlijker dat je meerdere webprojecten naast elkaar draaiende hebt. Je organiseert bijvoorbeeld verschillende events, of je hebt verschillende merken, of je houdt simpelweg je informatieve website afgescheiden van je productgerichte webshop.

Het kan voor gebruikers al snel omslachtig worden als ze voor elk van je applicaties een aparte login moeten aanmaken. Daarom kan het interessant zijn om te overwegen een identity provider of Single-Sign-On op te zetten. Bij Sliced Bread kunnen we je daarbij helpen.

E-mail signatures & templates

Om ook je uitgaande communicatie helemaal te doen passen in je algemene brandingstrategie mag een gestijlde e-mail signature natuurlijk niet ontbreken. Bij Sliced Bread maken we dit niet alleen op in HTML, we kunnen de aanmaak ervan meteen ook automatiseren, ineens voor al je werknemers.

En als je van plan bent een nieuwsbrief uit te sturen en je een e-mail template op maat wil, kan je ook bij ons terecht.

Samenwerkingen

Hoewel Sliced Bread een brede waaier aan diensten en advies aanbiedt, staan wij er ook open om enkel bepaalde stukken van een project voor onze rekening te nemen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld development voor onze rekening nemen op basis van een aangeleverd design, of werken wij even goed samen met je huidige marketingpartner, of werken wij verder vanuit aangeleverde HTML/CSS templates naar een volledig functionele website.

Laten we praten

      ████████████      
    ██            ██    
  ██                ██  
██                    ██
██                    ██
██                    ██
██                    ██
  ██                ██  
    ██            ██    
      ██        ██      
    ██    ██████        
  ████████